Nieuwsflash november 2019

Ondertussen is het nieuwe dans- en turnjaar alweer een tijdje bezig. Heel wat vroegere en nieuwe leden hebben de weg naar onze vereniging gevonden.
Wij hopen dat het voor iedereen een plezierige en sportieve ervaring wordt.

De meeste leden zijn al volledig in orde met inschrijving én betaling. Wij vragen dringend aan wie zijn inschrijvingsformulier nog moet invullen en/of wie nog moet betalen, dit snel te doen. Enkel dàn kan je dossier afgerond worden en pas dàn ben je verzekerd.  Omwille van de veiligheid zullen we de toegang tot de lessen weigeren aan wie niet verzekerd is.

Om in te schrijven ga je naar onze website en vul je het inschrijvingsformulier in. Je krijgt dan een mail terug met het rekeningnummer en het te betalen bedrag. Wie dit wenst kan nog een papieren inschrijvingsformulier krijgen.

Bij inschrijving ontvingen jullie allemaal een infobrochure. Wij hopen dat jullie daarin alle nodige informatie gevonden hebben. Bewaar het boekje goed, je vindt er ons huishoudelijk reglement in en je hebt dat ondertekend voor akkoord. Verder vind je onder punt 17 de privacyregelgeving en uitleg over de verwerking van persoonsgegevens. Een overzicht van onze jaaractiviteiten vind je eveneens in de brochure.

Om onze turnzaal netjes te houden vragen we iedereen om NIET met schoenen op het parket te lopen, trek je (propere) sportschoenen aan in de kleedruimte.

Uit respect voor de lesgevers en de medeturners/dansers vragen we aan iedereen om op tijd naar de les te komen.

Agenda

* Op woensdag 4 december komen Sinterklaas en zijn Pieten langs voor onze kleuters en de kinderen van het 1e en 2e leerjaar. We verwachten onze turnertjes en dansertjes van 14.30u tot 16u. Die dag gaan de gewone dans- en kleuterturnlessen niet door. Een brief met meer info volgt.

* De kindjes van de bewegingsschool zetten op zaterdag 30 november een schoentje voor de Sint. Tijdens zijn bezoek aan de turnzaal op woensdag kan hij dan wat lekkers in hun schoentje leggen. Een verrassing voor de kindjes als zij op zaterdag 7 december de turnzaal binnenkomen.

* Onze vriendjesweek ging door van 4 tot en met 7 november. Een 20-tal kindjes nam deel aan onze lessen. We bedanken onze jonge leden die hun vriendjes overtuigden om een keertje mee te komen.

* Onze open- deur-lessen gaan dit schooljaar door op woensdag 3/6, donderdag 4/6 en maandag 8/6.

* De doe-mee-dagen voor de vriendjes, broertjes en zusjes op woensdag 10/6, donderdag 11/6, en maandag 15/6

Nieuwtjes – Weetjes

* Onze familiedag ter gelegenheid van ons 60-jarig bestaan was heel gezellig. Omwille van het zeer warme weer was de opkomst minder dan verwacht maar de afwezigen hadden ongelijk. Het was een gezellig samenzijn en weerzien met oud- leden. De randactiviteiten werden door iedereen gesmaakt. Foto’s zijn te vinden op onze website.

* Omwille van het slechte weer tijdens de Mariaburgse Feesten werd ons speelparcours niet opgesteld. Toch kwamen er nog heel wat belangstellenden langs onze infostand.  Een hartelijk dankwoordje aan alle helpende handen!

* De kleuterdans op woensdag zal vanaf nu gegeven worden door Vicky Annaert. Natasja blijft de zumbales geven op dinsdagvoormiddag.

* Door een beperkte opkomst voor de derde dansgroep op maandag (D3) zullen deze lessen dit schooljaar niet meer doorgaan. We bedanken lesgeefster Naomi voor haar inzet. Zij blijft nog wel onze vaste vervangster voor de danslessen.

* Er is voldoende belangstelling voor onze derde les yoga op vrijdagnamiddag.

* Wegens het groot aantal kindjes dat de bewegingsschool volgt, gaat er een tweede groep door op zaterdag van 11u tot 12u.

* Voor iedere groep is er een tweede instapmoment tijdens de week van 6 januari. Nieuwe leden betalen een aangepast tarief. Voor de bewegingsschool zijn kindjes vanaf 2,5 jaar welkom.

* Met de herfst en winter in aantocht willen we jullie vragen om een fluohesje aan te trekken om naar de sportzaal komen. Veiligheid gaat voor alles!

* Er hangt een prikbord in de kleedkamer van onze turnzaal. Kijk regelmatig eens of er een nieuwtje te lezen valt!

* Een evacuatieoefening werd uitgevoerd op woensdagnamiddag bij onze kleuters.
Deze oefening is zeer goed verlopen, alle instructies waren correct opgevolgd.

* We hebben reeds heel wat verloren voorwerpen verzameld op het rek in de inkomhal.

* Wie ingeschreven is en het lidgeld betaald heeft, krijgt binnenkort van ons een attest voor het ziekenfonds. U hoeft dit enkel binnen te brengen bij uw ziekenfonds om een terugbetaling van een deel van het lidgeld te verkrijgen.

* Tijdens de zomervakantie werden het yogamateriaal en -matten door enkele vrijwilligers van de ochtendgym opgefrist en gewassen. De speelplaats werd proper gemaakt en de verluchtingsroosters met gaas afgedicht. Waarvoor dank!

* Tijdens schoolvakanties is er geen dans- en turnles!

En tot slot: wie z’n auto op de speelplaats voor de turnzaal parkeert: gelieve niet voor de nooduitgang te staan!

Wij wensen iedereen een deugddoend en sportief jaar!

Het bestuur