Nieuwsflash mei-juni 2021

Nieuwtjes – Weetjes

Hier is dan onze laatste Nieuwsflash van dit schooljaar. Het was een uitzonderlijk jaar met annuleren van lessen, herindelen van de jongerengroepen, en het geleidelijk terug opstarten van sommige groepen voor volwassenen.

Graag willen wij alle lesgevers, leden en ouders bedanken voor hun begrip en het gedisciplineerd opvolgen van de maatregelen.

Vanaf woensdag 9 juni zouden we, weliswaar onder voorbehoud, alle  lessen terug mogen hervatten. Om zoveel mogelijk verloren lessen in te halen, laten we alle activiteiten doorgaan tot en met woensdag 30 juni.

Ondertussen zijn alle jongerengroepen ( -12j) terug van start gegaan, al is dat voorlopig met een maximum van 10 kinderen per groep.

Een extra  les bewegingsschool gaat door op zaterdag 5 juni.

Sinds 9/5 is er terug zumba.  Deze les wordt voorlopig buiten op de speelplaats gegeven en zal verder doorlopen elke dinsdag tijdens de zomervakantie.

De ochtendgymles gaat terug door vanaf donderdag 20/5 en vindt plaats in het Veltwijckpark. De les kan enkel doorgaan bij mooi weer. Ook deze les zal tijdens de zomermaanden verder georganiseerd worden.

Tijdens de zomervakantie organiseren we in samenwerking met het District  yoga- en ochtendgym- lessen in het Veltwijckpark. Deze lessen kunnen gevolgd worden door onze leden en staan eveneens open voor externen. Zo promoten we ook onze vereniging. Deze lessen zijn gratis voor iedereen. Meer info volgt via mail.

Wij kunnen dit jaar helaas geen open-deur-lessen noch doe-mee-dagen organiseren.

Onze lessenrooster voor volgend jaar blijft grotendeels ongewijzigd.

Nieuw is een extra les Zumba op maandagavond van 20u tot 21u. Deze les is intensiever dan de les Zumba gold op dinsdag. Natasja Conings zal beide lessen op zich nemen.

Verder komt er op woensdag een extra groep kleuterturnen voor de 3- en 4-jarigen onder leiding van Vicky Annaert.

Volgend seizoen zullen onze lidgelden ongewijzigd blijven. Als compensatie voor de verloren lessen zullen de meeste leden die dit jaar aangesloten waren, kunnen genieten van een korting. Aangezien deze korting niet voor elke groep hetzelfde is, zal deze via mail gecommuniceerd worden.

Liesbeth Meysman zal volgend schooljaar afwezig blijven. Leen Sanders zal haar alvast het eerste semester vervangen omdat Naomi Adedeji dan op Erasmus gaat. Het 2e semester hoopt Naomi de danslessen terug te kunnen overnemen.

Katrien Hofkens stopt na 23 jaar als lesgeefster BBB. Wij danken haar ten zeerste voor haar jarenlange engagement en toewijding. Wij voorzien een passend afscheid tijdens haar laatste les. Karine Steiger neemt vanaf september de lessen BBB over.

Onze lessen hervatten op maandag 6/9. Inschrijven kan online vanaf eind augustus (zie website).

Intussen werd door de Stad onze materiaalruimte en inkomhal geschilderd. Enkele bestuursleden maakten hiervan gebruik om de materiaalruimte mooi te herschikken.

Familienieuws

Liesbeth Meysman , lesgeefster dans, werd op 9/5 mama van Léonie.  Een dikke proficiat gewenst aan de fiere ouders.

Tenslotte wensen we al onze leden een mooie en deugddoende vakantie. We hopen iedereen in goede gezondheid weer te zien in september.

Voor de laatste informatie gelieve onze website te raadplegen.

Het bestuur